maanantai 16. huhtikuuta 2018

HCMC-20180406: A perfect day

Laitappa taustalle soimaan Lou Reedin Perfect Day.

9.4.2018 - A perfect day

Heräät aamulla vaimon vierestä bungalowissa, mukavasti nukkuneena ja katsot ulos tähän maisemaan.
Otatte chillisti aamun kuviot ja talssitte kymmenisen metriä, uima-altaan ohi, ihanalle aamupalalle. Siellä nautitte kevyen lämpimästä aamusta, syöden omeletin, leipää, pannukakkuja, hedelmiä ja hieman myös vihreitäkin (doctor's orders).

Sopivasti lisää virtaa ahtaneena, suunnittelette päivän ohjelmaa ja päätätte ottaa hotellin spa-osastolla hieronnan. Suihkun kautta rannalle sijaitsevaan mökkiin. Siellä nautitaan tunnin hieronta. Nyt kun on pää ihan tokkurassa, loistavan hieronnan jälkeen, tulee hieman järjestää päätä rentouttavalla uinnilla. Otatte uimakamppeet ja tallustatte 5 metriä bungalowista altaalle. Siellä mukavaa uiskentelua altaassa ja lököttelyä aurinkotuolissa lähes tajuttomuuteen asti. Jottei nyt heti alkulomasta tule auringonpolttamia, pitää kuitenkin hieman varoa ja mennä sopivan köllöttelyn jälkeen bungalowiin sammumaan. Kunnon tehokkaat päikkärit, oman kullan kanssa, ilmastoidussa makkarissa - vieläpä päivän kuumimpaan aikaan, on kyllä paikallaan.

Päikkärien jälkeen on aika valua lounaalle. Kävellen hiekkatietä kohti ravintoloita, samalla shoppaamalla postikortit ja ihmetellen erillaisia ruokavaihtoehtoja. Lounaalta tallustellen takaisin hotellille ja kirjoittamaan kortteja.

Keskustelua respan kanssa, mitä tulevina päivinä voitaisiin tehdä. Päätettiin buukata taxi pohjoiseen seuraavaksi päiväksi ja snorkkelireissu pohjoiseen päin sitä seuraavalle päivälle.

Myöhemmin illalla katsotaan TripAdvisorin "ennusteet" päivällisestä. Katsottiin paikkaa So True, joten lähdettiin kävelemään hiekkatietä uudestaan ja löydettiinkin paikka helposti. Tämä helmi tarjosi aivan upean päivällisen ja varsinkin "eggplant in claypot" oli fantastinen.
Mahtavan päivällisen jälkeen takaisin hotellille ja vähän Asian Food Channelin tuijottamisen jälkeen onkin taju jo lähdössä.

Sitten nukkumaan, kauniin vaimon viereen ja unelmoimaan mitä huominen tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti