tiistai 26. elokuuta 2014

Häämatka - toinen päivä - maanantai

Toisena päivä herättiin suhteellisen aikaisin. ottaen huomioon kerätty univelka.

Aamupalan jälkeen lähdettiin kaupoille Rhodoksen keskustaan. oltiin siellä pyörimässä jostain yhdestätoista viiteen. Jalat pisti hermoratoihin aika kiprakkaa viestiä, kun päästiin takaisin hotellille. oli kyllä ihan mielenkiintoista olla kaupoilla, mutta mitään kauhean helpolla ei löydetty ostettavaa. Zarasta olisin ostanut 4 paitaa, mutta eihän ne tietenkään Suomalaiselle miehelle mahdu.

No hattu sentään löyty, yksi nahkainen vyö ja yksi kevyt kesäpaita. Vaimo löysi tosi hyvään hintaan Italialais-tyyppisiä kenkiä. Paikan nimi oli Scandal- fashion store. Tolla nimellä hiukan epäilytti. Ekana huomion kiinnitti Victorias secret -shown tyyppiset kengät. Niistä ei, harmi kyllä, löytynyt 41 kokoa, mut sentään kahdet kengät lähti mukaan.

Shoppailussa huomattiin mukavan oloinen "George & Maria" ravintola. Tilattiin molemmille Leftiko, kun suosittelin sitä aiemmasta Kreikan reissustani oppineena.
Ai että oli Jumalaisen hyvää! Ei lainkaan haitannut, että "ilmainen" lounas hotellilla vaihdettiin tähän. Loistava kokemus! George oli hyvin sosiaalinen ja puhui englantia hyvin.

Kun päästiin hotellille takas, mentiin suihkun kautta uimaan hotellin altaalle. Ei pöllömpi allas. Mukavan kokoinen ja hyvä syvyys (siis ei liian matala aikuiselle ihmiselle, mutta kuitenkin mukava lapsillekin. Noh, niitä lapsia ja nuoria siellä altaassa olikin sitten vähän liikaa. Altaan vierellä oli kyllä mukava möllöttää aurinkotuolissa ja siinä rupes vähän kaipaamaan jotain kivaa kirjaa, jota olis voinut ahmia aika rennosti.
Ei me siinä nyt kauhean kauaa osattu möllötellä, kun pitikin jo mennä huoneeseen valmistautumaan illallista varten. vedettiin ykköstä päälle ja pöllähdettiin hotlan Italialaiseen ravintolaan. Oltiin varattu sinne pöytä päivää aikaisemmin. Yhden kerran siellä sai illasta ilmaiseksi hotellin piikkiin. Sama juttu myös hotlan kiinalaisen ravintolan kanssa, mut ajateltiin käyttää se vasta myöhemmin.

Sitten olikin jo niin loppu pitkästä shoppailusessiosta ja muusta urheilusta, että alko silmät harottaa jo. Taisteltiin kuitenkin vielä hotlan baariin ja juotiin yhdet ilmaiset drinkit siinä. Muutama baarin drinkkimenusta oli merkitty vihreällä taustavärillä ja ne oli ilmaisia. Ihan kiva, varsinkin kun tarjoilija oikeasti laittoi niihin alkoholia, ettei ne ollut täysin mitään litkua.
Tän jälkeen peli olikin jo pelattu ja hissillä yläkertaan. Sammuttiin aika nopsaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti