tiistai 26. elokuuta 2014

Häämatka - Marmaris päivä - Tiistai

Herättiin aikaisin, kun oltiin eilen sammuttu niin aikaisin ja kun tänään piti ehtiä Marmariksen lauttaan.
Lautan piti lähteä yhdeksältä ja meidän piti ehtiä sinne tekemään check-in 0830. Ehdittiin kyllä lauttaan ja ottaan pienet pikaiset aamupalat hotlalla ennen taksia.

Kirjoitan näitä nyt täällä lautalla, kun se lilluu rauhallisesti kohti Turkkia - mutta nyt toi nuorikkoni hermostuu tossa vieressä, joten pitää lopettaa tää naputtelu.

_____________________

Joo, nyt ollaan paluumatkalla Turkista Kreikkaan. En voi kyllä sanoa että Turkki olis vienyt sydäntäni. Ihan mielenkiintoinen päiväretki Marmarikselle, mutta jos se on samanlaista muissa Turkin kohteissa, ei ole kyllä mikään pakko nähdä enempää. En siis missään nimessä valita, rantaympäristö oli ihan hienoa ja myyjät (tyrkyttäjät) oli jotakuinkin siedettäviä. Siellä näytti olevan paljon puustoa maalle päin jne.

Oletettiin että siellä olis halpaa, mutta ei se nyt niin halpaa ollut. Ruoka-annos varsin lokaalissa mestassa maksoi jotain 18 liiraa, joka oli about 6 egee paikan päällä vaihdettua. Turistikahvilassa taas pari väsynyttä toastia ja neljä juomaa maksoi jotain 36 liiraa, siis about 12 euroa. Toki jostain paikoista saatiin feikkipaitoja noin kympillä, mikä oli ihan kiva hinta kohtalaisen laadukkaasta feikistä. Toki se bargaining meni jo huutamiseksi ekassa liikkeessä.
Löydettiin myös vähän jotain tuliaisia tuolta reissulta.

Matka maksoi 30 euroa per pää, kun eilen ostettiin liput ja siihen päälle tänään 15 euroa veroa check-in yhteydessä. joten 45 euroa per pää nyt ei ollut mikään halpa hinta, mutta olihan se ok sinäänsä että nähtiin toinenkin lomakohde samalla reissulla. Toki aasian hintoihin tottuneena tää kaikki tuntuu vähän kalliilta. Vaan eipä sitä nyt häämatkalle pahemmin tule mietittyä.

Seuraavaksi on tarkoitus mennä hotellilla suihkuun ja nauttia häälahjaksi Tjareborgilta saamamme rose-kuohuviini. Se oli heiltä eilen toimitettu meidän huoneeseen ja oli mukava yllätys, joka ajateltiin nauttia nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti