sunnuntai 24. elokuuta 2014

Häät

Oli iloiset ja onnelliset häät!

Vihkikirkkona oli Liedon Pyhän Pietarin Kirkko. Kirkko on aika pieni ja sitä voisi myös kuvailla sanoilla "kodikas" ja "söpö".
Vihkitilaisuus kirkossa sujui omasta mielestämme hyvin, vaikka ehkä ihan kaikki ei mennyt täysin by-the-book. Mielestäni kengän pohjiin kiinnitetyt tarrat <3 vasemmassa jalassa ja YOU oikeassa jalassa olivat ihan mainiot, vaikka nyt itse sanonkin.

Meillä oli ihana kummityttöni Helmi morsiusneitona kävelemässä meidän edessämme alttarille.

Juhlat vietettiin Tammiluodon viinitilalla. Vieraita oli noin 80.
Onneksi sää suosi meitä ja pystyimme pitämään vieraiden vastaanoton etuoven luona. Viimeaikoina kun on satanut paljon, ei olisi ollut kaikkein mukavinta, jos olisi satanut pahasti ja jouduttu vastaanottamaan vieraat juhlasalin takana olevalla terassilla.

Häätanssi ei sujunut ihan parhaiten - vaikka jotkut niin väittivätkin. Tätä ohjelmanumeroa oikeasti jännitin. Vanha totuus piti paikkansa - pienessä sievässä tanssijalka luistaa paremmin.

Bestis-tiimi oli keksinyt hyvän ohjelmanumeron. Mut vietiin salista ulos ja laitettiin side silmille. Sitten ohjattiin käsikynkkää takaisin saliin ja sinne oli "istutettu" 5 sääret. Näistä mun piti tunnistaa oman morsiammen sääret. Homma ei mennyt mitenkään reisille, vaan löysin omani (eikö ne sääret ole myös minun näin vihkimisen jälkeen).  Siellä oli parit karvaiset sääret, joista nyt oli aika selvää, ettei ne olleet uuden uutukaisen vaimoni. Toki yhdet sääret oli aika "söpöt", joka kommentti aiheutti yleisössä naurua - myöhemmin paljastui että kyseessä oli kaverini Karin sääret.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti