keskiviikko 7. toukokuuta 2014

ICTExpo2014 messut

Keskiviikkona 7.5.2014. Aamu alkoi aikaisin. Herätys oli viideltä, jotta ehtii seitsemän junalla Helsinkiin. Kyllähän tänne Kupittaan rautatieasemalle on valumassa aika hyvin porukkaa. Ehkä joku tuttukin pöllähtää. Perillä matka messukeskukseen jatkuu Pasilasta ja tavoitteena olis kuulla jotain (omasta mielestäni) tapahtuman pääesiintyjältä, F-Securen Mikko Hyppöseltä. Kun en ole häntä ennen kuullut, on mielenkiintoista nähdä, onko hän sen höpinää arvoinen, mitä hänestä pölistään.

Saas nähdä mitä muuta messuilla on tarjottavana. Ainakin konesalipalveluja tarjoavia tahoja löytyy ja pari muutakin mielenkiintoista pytinkiä, jotka tuli rastitettua esitteestä.

Täytyy sanoa että Hyppönen oli kyllä hypen arvoinen. Kaveri on todella loistava esiintyjä. Esitys oli ytimekäs, selkeästi esitetty, sisälsi asiaa ja oli ainakin tälle kohderyhmälle hyvin sopiva. Voisi kuvitella että kyseessä on yrityksen markkinointijohtaja, eikä tuotekehitysjohtaja. Toisaalta kait TED talkaajaksi pääsyynkin on vaatimuksensa.
Tässä ei varsinaisesti ollut mitään räjähtävää uutta tietoa, mutta hyviä näkökulmia ja niin hyvin esitettynä, että olisi voinut kuunnella paljon lisääkin. Harvan puhujan poistuessa lavalta toivoisi hänen puheensa vielä jatkuvan. Esityksessä ei ollut liikaa tekniikkaa, mutta kuitenkin riittävästi vakuuttamaan yleisön teknisimmätkin ihmiset, että homma oli hallussa. Silti haasteellisimmatkin asiat oli esitetty hyvin siten, että myös IT päällikkökin ymmärsi ne. yleisössähän ei tarinnut olla kovinkaan montaa aidon nörtin hommia (enään) tekevää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti