tiistai 18. elokuuta 2015

Osnabruck tauko ja haukotus

Hoh hoijaa! Nyt ollaan Osnabruckissa. Ollaan ajettu jotain 5 tuntia. Nyt alkaa väsymys painamaan. Tänne alkoi olla pakko pysähtyä,  kun laivassa nukuttujen vähien yöunien paino alkoi tuntumaan. Myös pitkä ajo sateessa, keskellä yötä ja ok nopeuksilla verottaa jonkin verran.

Bremenissäkin pysähdyttiin. Käytiin keskustassa katsomassa onko joku paikka auki. Eipä ollut juuri mitään. Ramada hotellin aulasta käytiin kysymässä neuvoja. Vaikkei mikään kahvila ollutkaan auki, niin saatiin kuitenkin neuvoja auki olevalle bensa-asemalle. Käytiin siellä tankkaamassa ja ostettiin sämpylät. sitten takaisin baanalle.

Tää Malmö - Travemunde lautta oli aikataulullisesti aika tylsä. Ensin oli kiire ajaa Tukholmasta Malmööseen, sitten lautalla ei saa nukuttua helpolla ja sit lautta on perillä keskellä yötä, joten mikään ei ole auki, kun täällä Saksassa  posottaa eteenpäin. Toisaalta, tuskin olisin halunnut ottaa niitä ekstra ajokilometrejä Köpiksenkään kautta. Ja siellä silta olis maksanut 50 euroa, kun lautta maksoi tarjouksessa hytin kanssa 99 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti