lauantai 15. maaliskuuta 2014

Cantina Azteca

Lauantain (8.3.2014) päivällinen meni Aztecan merkeissä. Alkuajoista mielestäni paljon petrannut ravintola oli jostain syystä tänään meillä molemmillla mielessä.

Ravintola
Tästä todella paljon pisteitä! Tarjoilija kävi kysymässä, että onko Pepsi ok. Olimme aika yllättyneitä tästä ja tarjoilija selitti, että heillä oli juuri mennyt Pepsi loppuun, joten toisen puoliskon juoma saattaisi olla huonoa. Vaikka tän periaatteessa pitäisi olla ihan normaalia toimintaa,  niin sitä se ei todellakaan ole. Jotain reilu pari vuotta sitten syötiin aamupalaa Lone Starin vieressä, niiden aamupalapaikassa (mikä Brooklyn dinner se nyt oli). Marianne sai silloin huonoa Pepsiä ja vaikka se oli täysin selvää, silti se pölö tiskin takana ei vaihtanut juomaa uuteen. Rupes vielä kinaamaan asiasta. 

Ruoka

Puoliskoni annoksena oli foccacia kasvispihvillä.
Omana annoksenani oli karitsapata, jonka kanssa kvinoaa ja salaattia. Kastike oli erinomainen ja kartisakin itsessään oli aika suussa sulavaa. Kastikkeen pohjana oli käytetty Sol-olutta, mutta se jotenkin tuntui maistuvan enemmän kvinoassa, kuin kartisan kastikkeessa.

Tulos
Kyllä tästä kuviosta 2 pihviä saa.
Yhden pihvin hyvistä ja onnistuneista aterioista, sekä toisen pihvin hyvästä asiakaspalvelusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti