tiistai 27. tammikuuta 2015

Agadir Marokko päivä 1 - 26.1.2015

Heipparallaa! Lomareissu on alkanut.
Kohteena Agadir, Marokon lounaisosassa.

Koska viimeyönä ei ehtinyt nukkumaan kuin alle kolme tuntia, niin tämän päivän ohjelmaan ei ole suunnitteilla paljoa. Lähinnä hotelliin ja lähiympäristöön tutustuminen, sekä nukkuminen. Ehkä jostain spasta vois löytyä kiva massage, niin sais eilisen salikeikan takia jumiin menneet lihaksetkin auki.
On se vaan aina yhtä hienoa, kun tulee koneesta ulos ja pöllähtää tähän lämpöön. :-) Vaikka täällä ei ole kuin +16C, on se silti. [Edit: taalla on itseasiassa yli 20C, joten koneen antama tieto ei ollut ihan paikallaan.]

Agadirin lentokenttä ei ollut kovin iso ja koneesta käveltiin terminaaliin. Mutta näinhän sitä pääsee heti nauttimaan kelistä, eikä tässä kuitenkaan tule mikään ähky kuuma.
Turvatarkastusjonosta selviydyttyä vaan aurinkorahtaajien bussilla hotellille.
Heti tuli joku tarjoamaan laukun kantoapua. Eipä saanut heti selvää mun ekasta Arabian lausumisesta "La". Olipas ylläri...

Tietysti kännykän päästyä verkkoon tuli ensimmäinen töihin liittyvä tekstari...
Kännykkähinnat (puhelut, tekstarit ja data) on täällä ihan sika kalliita Suomalaisilla liittymillä, joten niitä ei sit vaan käytetä. Jokin paikallinen prepaid-liittymä vois olla vastaus, mutta täytyy ensin löytää sellaisia myyvä butiikki.

Bussilla hotellille.

Hotellilla sisäänkirjautuminen, rahan vaihto (ei saanut kuittia, vaikka sitä tarvittaisiin takaisin vaihtoon dirhameista euroihin), jne perusjutskat. Kuitin saaminen ei kuulemma oikein onnistu muillakaan hotelleilla.
Kysyin respasta neuvoa mistä saa hyvää taginea ja neuvoivat Camels ravintolaan rannalle. Samalla kysyin heidän hieronnoista, joten kävin spa-tytöiltä kysymässä hintoja ja sovein 1h 20 min relaxation + back massage setin kello viideksi ja lähdin Camelsiin lounaalle. Tagine oli siellä Aika pieni ja ehkä suhteellisen hintavakin, mutta ei huono. Ja asiakaspalvelu oli todella hyvää.
    Ravintolassa oli Wifi, jonka kautta hoidin sitä työcasea. No mitään vikaa ei löytynyt ja myöhemmin tulikin esille, että vika oli korjaantunut itsestään. Joku on mulle viikon lounaat auki!
    Seuraavaksi hierontaan. Se oli loistava ja kesti sovitun ajan. Siihen sai mukaan saunan ja höyryhuoneen. Joitten jälkeen suihkuun. Oli todella hyvä, mutta ei tietenkään mikään edullinen, kun käyttää näitä hotellin palveluja.

Kello olikin osuvasti seitsemän kun oli tosta vapautunut, joten hotellin buffet illallinen oli just sopivasti alkanut ja sinne siis. Puolihoitoon kuuluva buffet illallinen oli ihan ok. Parasta tarjontaa oli ehdottomasti sitruunakalkkuna. Se todellakin maistui sitruunalle ja liha oli muutenkin hyvää. Salaattikuviot ja tarjonta yleisesti oli ihan ok, mutta juotavat eivät kuuluneet puolihoidossa illallisen hintaan, joten niistä tuli kuitenkin maksettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti