lauantai 1. helmikuuta 2014

Arnolds - kaverien kesken Arska

Arnolds on tunnettu erityisesti donitseista ja munkeistaan. Samaan settiin kuuluu myös muffinssit, mutta omasta mielestäni parasta antia tarjoaa kuitenkin bagelit. Bagelien lisäksi ruokaisemmasta listasta löytyy myös toastit, joita en ole paljoa testannut.

Olen käynyt Turun Hansan Arnoldsissa aikast kauan, joku vois sanoa että liiankin paljon. On kuitenkin hienoa löytää ruokapaikka, johon voi luottaa ja sinne viitsii mennä, vaikka muut paikat tökkii.

Ravintola
Hansan ravintola on Arskan tyyliin kauppakeskuksessa ja osittain auki. Ihan mukava paikka myös möllöttää ja katsella ohikulkevia ihmisiä, tai vaikka lukea päivän humpuukilehtiä.

Ruoka
Miellän nämä bagel ateriat samaan kategoriaan muun pikaruuan kanssa. Bagelit ovat omasta tuntumasta päätellen terveellisempiä kuin esim. hampurilaiset. Samoin juomana käytän mustaherukkamehua, joka päihittää cokikset by far.
Suosittelen ehdottomasti testaamaan kana-pekon bagelin, unikko leivällä. Tilaan sen aina "tosi vähän tuorejuustoa" -huomautuksella. Mielestäni Arskalla laitettiin tuorejuustoa turhan paljon, joten hyvät maut jäivät vähemmälle ja tuorejuustoa pursui joka paikkaan. Varsinkaan parran kanssa se ei ollut mikään julkiselle paikalle sopiva näky.
Hintakaan ei ole sinäänsä paha, 7,80 euroa jossa bagel ja iso mukillinen mehua. Tosin eihän hinnan tarvitsisi tuosta paljon nousta ja kipuraja alkais häämöttää.

Tulos

Arnolds ponkasee pari pihviä.
1 pihvi kana-pekoni bagelista ja 1 pihvi hyvästä konseptista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti