lauantai 1. helmikuuta 2014

Panini

Tässä ravintolassa (Panini) on tullut käytyä viimeksi joskus ikuisuus sitten. Siitä jäi kyllä silloinkin tosi hyvät muistikuvat, mutta vähän ehkä olisin silloin kaivannut pastaan lisämakua. Saattoi olla lounaskäynti. En muista kuinka monta kertaa silloin tuli käytyä, mutta nyt täytyy ottaa revanssi. Saas nähdä miten tän kanssa käy.
Töistä kuulin kehuja maalaissalaatista, että on kunnon iso setti ja mitä menua katsoin, niin hinta 14 e ei kyllä ole paha, joten kokeilemaan siitä...
Viime lauantaina katsomassa miten Panini voi... ja tyytyväisiä olimme.

Ravintola
Ravintola on säilyttänyt saman tunnelman, kuin mitä siellä on silloin pieni ikuisuus sitten ollut. Ehkä nyt oli hieman enemmän gourmet-otetta.
Pöytiä on loppupeleissä aika hyvin. Olimme varsin ajoissa ja ravintolassa ei vielä ollut paljoakaan porukkaa kun tulimme (ehkä pari pöydällistä), mutta ateriamme aikana sinne tuli ainakin 3 tai 4 pariskuntaa lisää. Monessa pöydässä oli varauksia valmiiksi iltaa varten (taisivat olla lähinnä 16:00 eteenpäin). Mikäs siinä, ravintolalla näyttää menevän hyvin ja se on hieno homma.
Täytyy kylläkin mainita, kun tarjoilija ensin ohjasi meidät ravintolan perällä oleviin pöytiin, joissa oli varauksia, vaikutti hieman oudolta, että miksi meidät sijoitetaan sinne. Tämä näytti kylläkin olevan kaikkien kohdalla, koska myöhemmin tulleet pariskunnat ohjattiin myös sinne. Me vaihdoimme pöytää, koska Mariannen oli hankala istua sohvalla, jossa jalat eivät päässeet hyvään asentoon (ja kieltämättä halusimme keskemmälle ravintolaa, jotta näkisimme paremmin mitä ravintolassa tapahtuu).

Ruoka
Ateriat tulivat todella nopeasti pöytään. Tosin kun porukkaa ei ollut paljon, osasi sitä vähän toivoakkin, mutta nämä  tulivat jo lähes epäilyttävän nopeasti. Tilasin tuon kehutun maalaissalaatin ja ei voi kyllä valittaa. Enpä olisi ensinäkemältä olettanut tekeväni tuttavuutta salaatin kanssa. Se näytti korkealta keolta monenmoista, jossa oli myös salaattia. Toki sitä syödessä se oli myös salaatti. Sisältönä oli revittyä possua, kahta erillaista siivumakkaraa, salaattia, kirsikkatomaatteja, jne. Makua oli tuomassa öljyä (ihan mukavan makuista) ja hyvän makuinen valkoinen dressing. Toiset siivumakkarat oli oikein mukavasti grillattu, joten niistä tuli mukavaa makua ja sen lisäksi niihin oli laitettu yllättävän tulista makua. Ensin oli täysi yllätys, kun siivumakkaran jälkipotkusta tuli pieni muulin isku suuhun. Tämä oli toki tavallaan ristiriitaista, koska tällaisessa salaatissa ei ollut odottanut tulista makua, mutta toisaalta se puhui niiden puolesta, että niitä siivumakkaroita tuli vedettyä ateriasta aika tohinalla.

Ainoa lievä miinus tuli siitä, kun revityssä possussa osa oli hieman päässyt kovaksi. Vaikka en nykyään enään pahemmin välitä possusta, niin hyvin paistettu revitty possu on varsin hyvä aterian komponentti, tässäkin se toimi, mutta nuo kovat osat veivät väkisin pienen palasen muuten pitkälti täydellisestä setistä.



Tulos



Hyvin selkeä tulos, 3 pihvin arvoinen suoritus.
Onnittelut Paninille! Maksimipisteet - tähän ei moni pysty.
1 pihvi loistavasta ateriasta itsessään, 1 pihvi siitä että päätyi suosikkilistalle ja 1 pihvi mukavasta ravintolamiljööstä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti