perjantai 28. helmikuuta 2014

Pho Ngon - Vietnamilaista Turun Forumissa

Ravintola
Paikka vaikuttaa hyvin yksinkertaiselta, eikä ole mitenkään tyylitelty. Tulee paljon mieleen peruskiinalaiset ravintolat. Oli kuitenkin hyvä huomata kun kokki kävi siivoamassa pöytää hyvin ja selvästi hoitaa hommansa. Noh, ehkä tuo pöytien siivous olisi ollut enemmän kassan takana olleen rouvan homma, kuin kokin. Muita asiakkaita ei enään nyt täällä olekaan - kun olen jo ateriani syöksenyt mahalaukkuuni.
Asiakaspalvelu on hyvää ja iloista. Siitä jäi positiivinen olo.

Kokki korjasi ateriani pois ja suostui kuvattavaksi. ;)

Ruoka

No huh, huomaa kyllä etten oo käyny aasiassa vähään aikaan. Otin aterian medium tulisena ja riittävästi on potkua.  Xao Lan -kana oli aterian nimi (kirjoitusvirheet sallitaakoon, kun yritin kirjoittaa sitä tähän kassanaisen Vietnamilaisesta lausunnosta).


Kyllä selvästi tykkään tästä ateriasta, kasvispuolta olis ehkä odottanut olevan enemmän. mutta kana oli hyvin valmistettu, ei lainkaan kuivaa ja kastikekin oli hyvää. Ateriasta oli kylliksi syötävää, varsinkin näin painonpudotusta jatkavalle. Aterioimispaikkana tätä ei voi kehua liian tyylikkääksi, tai muutenkaan liian hienostuneeksi, joten himpun verran voisi hinta olla alempi. 14 euron hinta on pitkälti sama kuin ateriat Maneeratissa, ja samaan laatuun on vielä matkaa. Erityisesti juuri tuolla hienostuneisuuden puolella.

Tulos

 Tulokseksi voi antaa 1 pihvin. Se tulee selkeästi hyvästä ruuasta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti